Tre gode naboer

Dine tre naboer Munchmuseet, Operahuset og Deichmanske hovedbibliotek byr på kunst og kultur i verdensklasse. Sammen skaper de en helt ny møteplass for hele Oslos befolkning.

Din nærmeste nabo Munchmuseet viser frem Norges kanskje viktigste bidrag til verdens kulturarv – Munch-samlingen. I tillegg vil du kunne oppleve nåtidens kunstnere fra både inn- og utland.

Ved siden av Munch Brygge finner du Den Norske Opera og Ballett, tegnet av det kjente arkitektkontoret Snøhetta. Her kan du oppleve stor scenekunst, og fra Munch Brygge kan du se den unike arkitekturen hvor bygget stiger opp fra fjorden som et isfjell.

Like ved kommer det nye Deichmanske Hovedbibliotek. I tillegg til å forvalte og oppbevare bøker og andre fysiske medier vil biblioteket være en fremtidsrettet arena for formidlingsaktiviteter, læring og opplevelser.  

Mat og drikke

Fra din nye leilighet kan du gå ut å spise god mat når som helst, og flere av de beste restaurantene på matkvalitet og –kreativitet holder til i ditt nabolag.

STOCK
Navnet Stock reflekterer ekte mat som er laget fra bunnen av. På Stock får du kvalitetsmat i uformell stemning, men du kan også leie deres Chambre séparée. Rommet har eget uteområde der du får servert fem retter med adekvat drikke – perfekt for middag med gode venner.

VAAGHALS
På Vaaghals reflekterer maten sesongene. Dette er en restaurant hvor du kan oppleve den norske matverden på nytt. Rettene har røtter i det tradisjonelle norske, men det serveres også spennende internasjonale retter.

 

SANGUINE BRASSERIE
Et par steg bort til din nærmeste nabo, Operahuset og du er i restauranten Sanguine Brasserie. Et spisested der utsikten, takhøyden og maten alle kommer sammen og skaper en uforglemmelig stemning. Om sommeren settes bordene helt ned til den idylliske vannkanten hvor du nesten har tærne i vannet.

MAAEMO
I 2016 fikk Maaemo sin tredje Michelin stjerne. Selve navnet Maaemo betyr Moder jord, og navnet gjenspeiler toppkvaliteten på de norske råvarene. Sett gjerne av en hel aften, for her får du en helt spesiell matopplevelse hvor kokkene selv presenterer noen av rettene!