Munch Brygge - Interiørillustrasjoner
Munch Brygge - Interiørillustrasjoner

Arkitektens visjon

Lund + Slaatto Arkitekter har tilpasset arkitekturen til beliggenheten, slik at Munch Brygge blir et tilbaketrukkent og rolig sted med utsikt mot fjorden.

Espen PedersenMunch Brygge blir delt av en skråstilt bygate, og vinklet slik at leilighetene får mest mulig utsikt mot fjorden og mindre innsyn til leilighetene.

I tillegg vil frodige gårdsrom, takterrasser og balkonger skape tilbaketrukne og hyggelige steder å være. 

Fasaden får tydelige arkitektoniske grep som skiller seg ut fra mye av samtidsarkitekturen i Norge. Som kontrast til de anonyme fargene som bebyggelsen i Bjørvika er dominert av, er det valgt en varm og glødende fasade. Gyllen teglstein, lune treverk og skinnende metaller ligger på Lund + Slaattos tegnebord.

Beplantning og uterom

LANDSKAPSARKITEKT
Gullik Gulliksen

gulliksen–Vårt ønske for Munch Brygge er å skape gode felles- og privatområder for beboerne. Gårdsrommene vil preges av frodig klatrevegetasjon slik at balkongene og boligene vil oppleves private og stemningsfulle.

Noe av det mest spesielle ved Munch Brygge er de store utearealene på taket. Her skal vi skape store takterrasser med ulike skjermede oppholdsrom.

De forskjellige rommene vil være adskilt av frodig og ulik vegetasjon i forskjellige høyder og karakterer – noe som skaper både stemning og gjør takterrassen mer intim. Her kan du sitte skjermet mot vind og få utrolig utsikt mot fjorden. Et perfekt sted å invitere venner på middag eller sitte med en god bok og drømme seg bort.

Kjøkkenet
– hjemmets hjerte

De største leilighetene får uno form kjøkken

uni-form-kjokkenArne Munch er designeren bak uno form kjøkken som revolusjonerte det danske kjøkkendesignet på 60-tallet. Lei av at kjøkkenbransjen ikke laget kjøkkener som både var flotte og funksjonelle, begynte han å tegne de selv. Navnet uno form, som betyr «en form», speiler kjøkkenets design. Rette linjer og lamellskuffefronter som gir kjøkkenet et elegant, minimalistisk og lett utrykk. Både materialene og håndverket gjør at uno form er et helt spesielt kjøkken som gir en moderne og sjarmfull følelse i hjemmet. Det aller beste med et uno form kjøkken er at det bare blir vakrere med tiden!

Derfor har vi valgt uno form til de største leilighetene i Munch Brygge. Modellen Avantgarde er et tidløst kjøkken med smarte løsninger, hvitmalt kombinert med finert røkt eik. Alle kjøkken leveres med Corian benkeplate og Miele hvitevarer. Om ønskelig kan du velge modellen Classic fra vår tilvalgskatalog

Kjøkkenet
– en samlingsplass

HTH kjøkkenet

Her samles familien etter en lang dag. Det lages mat og småprates om dagens store og små begivenheter. Et slikt sted fortjener et godt interiør, derfor har vi plukket ut to modeller hos HTH.

Design Plus
Benkeskapene og høyskapene er i HTH modellen Athena Hvit Eik finèr med VH-7 grepsprofil. Overskapene er i hvit malt Athena med led-lys gripelist og en matchende benkeplate i 20 mm Hvit Trend laminat. Alle kjøkken utstyres med integrerte hvitevarer fra Siemens og hvit hette.

Moderne
Benkeskapene og høyskapene er i HTH Trend Hvit Eik med Arena håndtak. Overskapene er i samme utførelse med led-lys gripelist. Benkeplaten er i 30 mm laminat, Glitter Bianco. Det følger også med hvitevarer fra Siemens til disse leilighetene.

FINN DIN BOLIG

Solstudie